Ari Myllyviita

Kemian lehtori, opettajakouluttaja, oppikirjailija.

Ylioppilastutkintolautakunnan sensori (kemia).

Myllyviita on kouluttanut koulujen kemikaalivarastojen hoitajia useita vuosia (mm. valtakunnallisessa hankkeessa). Nyt mukana eurooppalaisessa ORCheSSE-hankkeessa, joka tuottaa uudet materiaalit kemikaalivaraston hoitajille (englanniksi, suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja sloveniaksi). 

Ari Myllyviita on yksi oppikirjoilijoista e-Opin lukion kemian Orbitaali-sarjassa. Julkaissut itse mm. sähköisen Orbitaali – MarvinSketch –kirjan (linkki). Tuottanut verkkomateriaalit mm. spektroskopian opetukseen (linkki).

Mukana laatimassa Mentorointi –itseopiskelu-kurssia  Johannesburgin yliopistolle. Linkki

Kemian opettajien Facebookin vertaisryhmän perustaja ja ylläpitäjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *